28 ŞUBAT YETER ARTIK

28 Şubat siyasi yargı kararlarının iptal edilmesi için TOÇ BİR SEN, ASDER ve KUDER'in desek verdiği basın açıklamamızı Kayseri Adliye Sarayı önünde gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz hafta Ağrı’dan İstanbul’a bütün şubelerimizle eşzamanlı başlattığımız basın açıklaması dizisinin ikinci haftasında aynı talepleri dillendirmek için karşınızdayız.

Hemen her çevreden “28 Şubat Siyasi Yargı Kararları İptal Edilsin!” talebinin en yüksek sesle dillendirildiği bu günlerde, 28 Şubatçıların oluşturduğu siyasi ortamda brifing aldıktan sonra binlerce insana ağır cezalar yağdıran DGM’lerin kararlarıyla hapsedilen 28 Şubat mahpusları için yıllar, hükümetler, siyasi iktidarlar, güç odakları,  yargı mensupları değişse de hiçbir şeyin değişmediğini gördük.

28 Şubatçıların müebbet hapis talebiyle yargılandığı; insanların kendilerine ceza veren hakimlerle aynı cezaevlerinde tutulduğu; örgütçülerin başka kişileri örgütçü diyerek soruşturduğunun ve cezalandırdığının ortaya çıktığı bu günlerde “BU ZULME SON VERİLSİN!”demekten, “YETER ARTIK!” diye haykırmaktan başka bir yolumuz kalmamıştır.

MAZLUMDER olarak;

• 28 Şubat Siyasi Yargı Kararlarının İptal Edilmesini,
  • 28 Şubat tutsaklarının hiçbir bahane ya da erteleme olmaksızın serbest bırakılmalarını,

talep ediyoruz.