6-7 EKİM OLAYLARI BİR DAHA YAŞANMASIN

Suriye topraklarında faaliyet gösteren silahlı DAİŞ örgütünün bu ülkedeki KOBANİ kentine saldırısını bahane ederek 6-7 Ekim 2014 günlerinde ( Kurban Bayramı günleri) sokaklara çıkan yüzü maskeli, silahlı, hiçbir hukuk ve kural tanımayan saldırganlar ülkemizin Güneydoğu ve Doğu illeri ve ilçelerinde yaptıkları saldırılarla sokakları kan gölüne çevirdiler.

Olaylarda Yasin BÖRÜ ve arkadaşları olan gençler olmak üzere 50’den fazla insanımız acımasızca katledildi, çok sayıda insanımız da yaralandı. Okullar, camiler, ATM’ler , bankalar, AVM’ler talan edildi. Sokaklar korkudan yaşanmaz hale geldi.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak aradan 3 yılın geçtiği bu hukuksuz ve kanlı saldırılarda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu tür olayların ve hukuksuzlukların bir daha yaşanmaması, vatandaşın can, mal ve hayat güvenliğinin tehlikeye girmemesi için başta güvenlik birimleri olmak üzere tüm sorumluları tedbirli olmaya davet ediyoruz.

MAZLUMDER Genel Bşk. Yrd.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2017-10-07
E-posta: mazlumderkayseri38[a]gmail.com | Telefon: (0352) 232 75 20 | Faks: (0352) 232 75 20