GAZZE’DE KATLİAM SON BULSUN!

1948’den bu yana işgal ettiği Filistin topraklarını adım adım sahiplenerek Müslümanları kendi topraklarından sürgüne gönderen İsrail’in Filistin ve Gazze’de ki katliamları son günlerde soykırıma dönüştü.

30 Mart toprak günü sebebiyle Gazze’de gösteri yapan Müslümanlar üzerine İsrail güvenlik güçlerinin karadan ve havadan yaptığı saldırılar sonunda silahsız, saldırısız ve sivil 17 Müslüman hayatını kaybetti, yüzlercesi de yaralandı. Acımasız katliamda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara başsağlığı diliyoruz.

MAZLUMDER olarak, hiçbir hukuk, kural ve vicdan tanımadan ülkelerinde insanca yaşamak isteyip topraklarının işgal edilmesine karşı çıkan silahsız, sivil ve masum Filistin halkına yapılan bu acımasız katliamı şiddetle kınıyor, saldırıların son bulması için Müslüman halkları, İslam İşbirliği Teşkilatını ve sivil toplum kuruluşlarını Filistin halkına sahip çıkarak mazlumların yanında olmaya davet ediyoruz.

MAZLUMDER Genel Bşk. Yrd.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2018-04-03
E-posta: mazlumderkayseri38[a]gmail.com | Telefon: (0352) 232 75 20 | Faks: (0352) 232 75 20