GELECEĞİMİZİN MİMARLARI MAZLUM VE MAĞDUR KALMASIN

İnsanlığın geleceğinin mimarı insanların umudu olan bugünün çocukları ve gençleridir.

Bugün çocukların ve gençlerin geleceğe hazırlanması için toplumlar ve devletler büyük çabalar harcamakta, plan ve programlar yapmakta, bu konuya büyük bütçeler ayırmaktadırlar.

Birçok ülkede bu konuda büyük çabalar sarf edilip çocuklar geleceğe büyük imkânlarla hazırlanırken! Ne yazık ki dünyanın geri bırakılmış, savaşların, iç çatışmaların yaşandığı, kuraklığın, kıtlığın, açlığın hüküm sürdüğü fakir ve mahrum bölgelerinde durum hiçte iç açıcı değildir.

Ucuz iş gücü olarak çalıştırılan terör örgütlerinin elinde küçük savaşçı haline getirilen, organ mafyalarının elinde ticari meta haline düşürülen, uyuşturucu alışkanlığına ve kuryeliğine alet edilen yüz binlerce çocuk ömürlerinin başlangıcında yok olup gidiyorlar. Bunun yanında açlık, kıtlık, sağlıksız beslenme, sağlık imkânlarından mahrum kalma sebebiyle milyonlarca çocukta sefalet içinde ömürlerini tüketiyorlar. İnsanlığın bir an önce bu mazlumlara el atması insanlığın geleceğini bekleyen büyük tehlikeye el birliği içinde çözüm bulması gerekiyor.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi dünyanın farklı bölgelerindeki mazlum coğrafyalarda 10’a yakın ülkeden 40’ın üzerindeki fotoğrafla masum ve sahipsiz bırakılmış, geleceğin umudu çocukların dramını kamuoyunun gündemine taşıyıp farkındalık oluşturmayı bir görev bildi. Kayseri Keykubat Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte MAZLUM COĞRAFYALARIN MASUM ÇOCUKLARI fotoğraf sergisini 1 hafta boyunca halkımızın ziyaretine sunuyoruz. Beklentimiz ilgililerin, yetkililerin, insanlarımızın ve duyarlı gönüllerin dikkati çekilir çözüm için harekete geçilir.

Kahraman CALASIN

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkan Yrd.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-10-18
Adres: Camiikebir Mah. Ulu Sok. Taşhan İşhanı NO: 4/602 Melikgazi/KAYSERİ
E-posta: kayseri[a]mazlumder.org | Telefon: (352) 232 75 20 | Faks: (352) 232 75 20

Ziyaretçi Sayımız : 2004972