ZALİMLERİN SURİYE KATLİAMI DEVAM EDİYOR

Arap baharı ile başlayıp 6 yıldan bu yana devam eden Suriye’de ki çatışmalarda, emperyalistlerin Müslüman katliamı ve masumların kanları akmaya devam ediyor.

Bir yandan ABD ve AB ülkeleri diğer yandan Rusya ve müttefiklerinin Suriye’de hâkim olma mücadelelerinin sonucunda, her gün yüzlerce mazlumun canları toprağa düşüyor.

Suriye’nin ikinci büyük şehri Halep, yıllardır rejim güçlerinin ve Rusya’nın ablukası altında bulunuyor olup her gün uçaklarla bombalanan bu şehirde dünyanın gözü önünde yüzlerce insan hayatını kaybediyor, şehre girmek isteyen insani yardım konvoyları bombalanarak Halep halkının topluca ölmesi için her türlü müdahaleden geri durulmuyor.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak! Başta ABD ve Rusya olmak üzere uzak coğrafyalardan gelerek Suriye’de ki çatışmalarda rol alıp bu ülke halkının yok olmasına sebep olan devletlerin, başta Halep olmak üzere tüm Suriye’de ki katliamlarını şiddetle lanetliyor, bombardımanlarda hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Halep ve Kuzey Suriye’de devam eden katliamların bir an önce son bulması için İslam İşbirliği Teşkilatını, Arap İşbirliği Teşkilatını ve bölgenin sorumlu devlet yöneticilerini olaya müdahil olarak çözüm üretmeye davet ediyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-10-18
E-posta: mazlumderkayseri38[a]gmail.com | Telefon: (0352) 232 75 20 | Faks: (0352) 232 75 20

Ziyaretçi Sayımız : 2071227