Ak Parti Vekilinden Kayseri Şubesine Ziyaret

MAZLUMDER şube başkanı Ahmet TAŞ; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken bu pakete 12 Eylül 2010 da evet oyu vereceklerini söyledi. Aynı zamanda bu paketin içeriğini yeterli görmediklerini, referandumdan sonra yeni bir anayasa paketini n hazırlanmasını beklediklerini ifade etti.

Milletvekili Ahmet ÖKSÜZKAYA ise gördüğü yakın ilgiden memnun kaldığını ifade ederken yeni sivil anayasanın içeriği üzerinde ayrıntılı bir konuşma yaptı. HSYK. Ve Anayasa vesayetinin ortadan kaldırılması, kadınların, çocukların ve yaşlıların hayatında yeni düzenlemelerin yapılması, dini yaşam ve düşünce hürriyetinin önündeki engellerin kaldırılması, memurlara toplu görüşme haklarının verilmesi, askeri harcamaların sivil denetime açılması, YAŞ kararlarında sivil yargı yolunun açılması, darbecilerin yargılanmaları konularında görüşlerini beyan etti.

Özellikle MAZLUMDER'in ısrarla üzerinde durduğu Anayasa mahkemesine bireysel başvuru hakkı üzerinde detaylı açıklamalar yaptı. Katılımcıların sorduğu soruların arkasından ziyaret tamamlandı.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2010-09-01