AKAN KAN MUTLAKA DURDURULMALI!
Ülkemizde ramazan ayından beri devam eden PKK saldırıları ne yazık ki tuzaklarla,katliamlarla can almaya devam ediyor.

Kadınlar, çocuklar, siviller ve güvenlik mensupları, baskınlar, mayın tuzakları ve bombalı saldırılarla hayatlarını kaybediyor. Ülkemizin dört bir yanında Türk Kürt demeden cenazeler kaldırılıyor. Ocaklar sönüyor, analar ağlıyor.
Dün Bitlisin Güroymak ilçesinde meydana gelen mayın tuzaklı saldırı da 5'i polis 3'ü sivil 8 insanımızın ölüm haberiyle sarsılmış iken, bugün Hakkari, Yüksekova ve Çukurca da yapılan geniş çaplı saldırıyla birlikte 26 askerin ölüm, 18 inin yaralı haberiyle yıkıldık.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak tüm ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına ve halkımıza başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Umudumuz ve beklentimiz saldırıların daha fazla can almaması için güvenlik ve istihbarat zafiyetleri de ortadan kaldırılmak suretiyle sağduyu ile alınacak güvenlik tedbirleri ve kardeşliği pekiştirici tedbirlerin hayata geçirilmesinin devam ettirilmesiyle barış, kardeşlik ve güvenlik içinde bir hayatın yeniden sağlanmasıdır.
Bu konuda başta hükümet olmak üzere güvenlik güçlerini ve diğer yetkilileri aklıselimle hareket etmeye davet ediyoruz.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI ADINA
MAZLUMDER Kayseri Şubesi Başkan Yrd.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2011-10-20
Adres: Cumhuriyet Mh. Sakar Sk. No:21 Kızıklı Apt. Sivil Toplum Kuruluşları Mrkz. kat:4 Melikgazi / KAYSERİ