BEBEK KATİLİ İSRAİL TÜRKİYE’NİN DOSTU OLAMAZ

2010’da yapılan Mavi Marmara katliamının ardından durma noktasına gelen Türkiye – İsrail ilişkilerinin normalleşmesi için son aylarda 2 ülke yetkilileri arasında görüşmeler devam ederken! Ak Parti sözcüsü ve Adana milletvekili Ömer ÇELİK, basın mensuplarının sorusu üzerine konuyla ilgili olarak “İsrail devleti ve toplumu bizim dostumuzdur.” Diye bir açıklama yaptı.

Ömer ÇELİK’in Türkiye’nin ve devletimizin dostu dediği İsrail! 1948’den bu yana işgal ettiği Filistin topraklarında yüz binlerce Müslüman’ı ülkelerini terk etmek zorunda bıraktı. Kadın, çocuk, ihtiyar demeden on binlerce Müslüman’ı katletti. On binlerce masum Filistinli Müslüman’ı da hapislerde çürütmeye devam ediyor. Şu an her gün İsrail askerlerinin kurşunlarıyla Filistinli Müslümanlar hayatlarını kaybetmeye devam ediyor.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak! On binlerce Müslüman’ı katleden Mavi Marmara insani yardım gemisine uluslar arası sularda baskın yaparak 10 Türkiye vatandaşını katleden, halen Filistinli Müslümanları katletmeye devam eden eli kanlı İsrail devleti ve toplumu için, Ak Parti sözcüsü ve Adana milletvekili Ömer ÇELİK’in “İsrail devleti ve toplumu bizim dostumuzdur.” beyanatını insanlık adına kabul edilemez, toplumda karşılığı olmayan talihsiz bir beyanat olarak kabul ediyor, kınıyor ve bir an önce konuyla ilgili kamuoyuna izahatta bulunmasını bekliyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2015-12-22