Gönüllü kültür kuruluşlarından Müsiad Kayseri şubesine ziyaret

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet TAŞ ve beraberinde değişik kuruluşların temsilcilerinden oluşan Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri heyeti, Şube Başkanlığına yani seçilen İsmail RUHLUKÜRKÇÜ başkanlığındaki MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ Yönetim Kurulunu, şube merkezinde ziyaret ederek tebrik ettiler ve başarılar dilediler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Gönüllü Kültür Kuruluşları sözcüsü Ahmet TAŞ, MÜSİAD'IN Türkiye Ekonomisine ve sivil toplum hayatına çok değerli katkıları olan güzide bir kuruluş olduğunu, Kurucu Başkanı Erol YARAR'DAN başlayarak Türkiye Ekonomisi'nin dışa açılmasında ve kendi alanında oluşan tekelleri ortadan kaldırarak ülke Ekonomisi'nde rekabetin ve kalitenin yükselmesinde MÜSİAD'IN önemli bir misyon üslendiğini ve kendi alanında bir marka olduğunu bildirdi.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşlar olarak MÜSİAD'A ve Kayseri Şubesine başarılar dilediklerini bildiren Ahmet TAŞ, Sivil Toplum Kuruluşları olarak Kayseri Şubesi'nin yeni yönetimini tebrik ettiklerini başarılar dilediklerini, Sivil Toplum Kuruşları'nın MÜSİAD Şubesini yanlarında görmek istediklerini, bunun kendileri için anlamlı olduğunu bildirdi.

MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ Başkan'ı İsmail RUHLUKÜRKÇÜ'DE yaptığı konuşmada Gönüllü Kültür Kuruluşları'nın ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, yönetim kurulu olarak Gönüllü Kuruluşların çalışmaların da onların yanında olacaklarını bildirerek ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi. Dostça bir ortamda devam eden ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ve ikramlarla sona erdi.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2009-02-12