Humus ve Suriye Kan Ağlıyor
Yanı başımızdaki komşu ülke Suriye’de bir yıldır kan akmaya devam ediyor.
Bir yıl önce başlayan özgürlük mücadelesine karşı çıkan Beşar ESAD bu güne kadar on bine yakın insanı hunharca katletti, on binlercesini yaraladı, on binlercesinden de haber alınamamaktadır.

Kan dökücülüğü babası Hafız ESAD’ tan miras kalan zalim Beşar ESAD kandil gecesinde Humus’ a yaptığı kanlı saldırıda 500 Suriyeli Müslüman’ı şehit etti, suları zehirledi, elektrikleri kesti ve şehri harabeye çevirdi.

Zalim Beşar ESAD’ın babası Hafız ESAD da 1982 yılında özgürlük talebi ile ayaklanan Hama da katliam yapmış 30 bin insanı öldürmüş, on binlercesini yaralamış, milyonlarcasının yurt dışına gitmesine neden olmuş, bir o kadarından da haber alınamamıştır.

Hama katliamının mimarı Rıfat ESAD halen Fransa da olup kendisinden yaptığı katliamların hesabını soran bugüne kadar olmamıştır.

Zalim Beşar ESAD bir yıldır devam eden özgürlük taleplerine karşılık çeşitli vaatlerde bulunmuş ancak bu güne kadar vaat ettiği hiçbir şeyi yerine getirmemiş, ayrıca yaptığı katliamla kan içici vampir olduğunu ispat etmiştir.

Mazlum Suriye halkını kendi kulları olarak görüp firavun zulmünü devam ettiren Beşar ESAD zulmüne Birleşmiş Milletlerde ve bölgede sahip çıkıp bu duruma seyirci kalan tüm devletler, halklar ve yönetimler de onun katliamlarının vebaline ortak olmaktadırlar.

Buradan İslam Konferansı Teşkilatına, Arap Birliğine ve bölgenin vicdanlı Müslüman halklarına sesleniyoruz! Selahattin EYYUBİ’nin torunları, Ömer Bin ABDÜLAZİZ’in torunları, Halit Bin VELİD’in torunları, Nurettin MAHMUD’un torunları kahpe kurşunlarla katlediliyor, Hama, Humus, Şam, De-Ra alevler içinde yanıyor! Bu duruma daha ne kadar seyirci kalacağız?

Suriye’de hayatını kaybeden tüm özgürlük savaşçılarına Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bizler bugün olduğu gibi gelecekte de Suriye halkının yanında olduğumuzu ilan ediyoruz.

- Ey zalim ESAD  ilahi adalet seni bekliyor.
- Zalim ESAD Suriye’ den defol.
- Suriye halkı yalnız değildir.
- Katil ESAD zulmünle yok ol.
- MÜSTEKBİRLER ilahi inkılapla yok olacaklardır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Adına                                                                       Hacı YAKIŞIKLI
MAZLUMDER Yön.Kur.Ü

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2012-02-07
Adres: Cumhuriyet Mh. Sakar Sk. No:21 Kızıklı Apt. Sivil Toplum Kuruluşları Mrkz. kat:4 Melikgazi / KAYSERİ