İÇERİDE VE DIŞARIDA ZULÜM HIZ KESMİYOR

-2009 yılının 3.ayını tamamlamak üzereyiz ve bu hafta sonu Türkiye de mahalli seçimler yapılacak,

-Ülkemizin yoğun şekilde seçime hazırlandığı bu dönemde ne yazık ki ülkemiz ve ülke dışındaki haksızlıklar ve zulümler kaygı vermeye devam ediyor.

ÜLKEMİZDE

-Dünyayı da sarsan ekonomik kriz sebebi ile on binlerce kişi işsiz kaldı; çok sayıda işyeri kapandı ve kapanmaya devam ediyor. İşleri kötüye gittiği için intihar eden işyeri sahiplerinde büyük artışlar yaşanıyor.

-Kitle iletişim araçları ve diğer yollarla yapılan ahlak dışı propagandalar sebebi ile toplumda büyük bir ahlaki yozlaşma uyuşturucu alışkanlığı buna bağlı cinayetlerde büyük bir patlama görülüyor .

-En son Yüksek Seçim Kurulunca yayınlanan ve 29 Mart seçimlerinde uygulanması istenen genelgede olduğu gibi; başörtülü vatandaşların sandık görevlisi bile olamayacağını belirten, herhangi bir hukuki dayanağı olmadan, okullarda ve komu alanlarında acımasızca uygulanan, başörtü yasağı gerekçesi ile büyük bir insan kitlemiz zulme uğramaya devam ediyor.

DIŞARDA

Irak, Afganistan,Çeçenistan,Karabağ,Filistin,ve Doğu Türkistan da acımasız işgaller devam etmekte olup bu ülkelerin insanları akıl almaz zulümler ile muhatap olmaya devam etmektedirler.

-Ülkemizde ve Dünyada insan hakları ihlallerinin hız kesmeden devam ettiği ve bu ihlallerle mücadelenin bir insanlık borcu olduğu şu ortamda! MAZLUMDER Kayseri şubemiz 22 Mart Pazar günü 5. Olağan genel kurulunu coşkulu bir katılımla yapmıştır. Genel kurulda seçilen yönetim kurulu üyeleri Aşağıda görüldüğü gibi görev bölümü yapmış ve yeni yönetim kurulumuz'' kim olursa olsun zalimin karşısında ve mazlumların yanında'' parolası ile faaliyetlerine devam edecektir.

Yönetim kurulu görev dağılımı Denetim Kurulu görev dağılımı

Şube Başkan = Ahmet TAŞ Başkan =Aydın KALKAN