İsrail Kana Doymuyor

İSRAİL, KANA DOYMUYOR

Geçmişi, mazlum Filistin halkına uyguladığı işgal ve katliamla dolu olan katil İsrail, Filistin’de kan akıtmaya ve katliamlarına devam ediyor.

Yıllardır karadan, havadan ve denizden uyguladığı ambargo ile Gazze halkını ölüme mahkum eden İsrail, son günlerde karadan ve havadan yağdırdığı bombalarla 24 savunmasız insanın ölümüne, onlarca insanın da yaralanmasına sebep oldu. Bombardıman sonucu onlarca bina da yaşanmaz hale geldi.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak uluslararası hukuk ve insanlık vicdanı hiçe sayılarak yapılan vahşi saldırıyı insanlık ve hukuk adına şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden Gazzelilere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Gazze halkına başsağlığı diliyoruz. Vahşi saldırıların bir an önce durdurulup yaşanan insanlık ayıbının sona erdirilmesi için Birleşmiş Milletler ve İslam İşbirliği Teşkilatını acil tedbirler almaya davet ediyoruz.

TOPLU İNTİHARLAR SAHİPSİZLİĞİN SONUDUR

Son aylarda ülkemizde işlenen kadın cinayetleri milletimizi derinden yaralarken İstanbul ve Antalya'dan gelen siyanürle intihar olayları toplumumuzu ve idarecilerimizi derin bir kaygıya sevk etmiş bulunuyor.

Kalabalıklar arasında yalnızlaşan, sıkıntılarını çevresine açamayan, çevrenin de hayatın telaşı içinde onlardan haberdar olmadığı, çözüm bulamadığı problemlerinden kurtulmanın yolunu intihar etmekte bulan çaresiz, yalnız kalmış insanların vebali yöneticilerin, sivil toplum kuruluşlarının, yakın akraba ve dostlarının üzerinedir.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak, İstanbul ve Antalya'da yaşanan, her an ülkemizin herhangi bir bölgesinde de yaşanması muhtemel, kaygı verici toplu intihar olaylarının bir daha yaşanmaması adına sorumlu devlet ve yerel yöneticilerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı ve mahalle, köy muhtarlarımızı acil tedbirler almaya, emri ve gözetimi altında olan insanlara sahip çıkmaya davet ediyoruz.

İNSAN, SADECE İBADETHANELERDE ALLAH’A İBADET VE SECDE EDER

Ülkemizin bazı bölgelerinde 10 Kasım Atatürk'ü anma ve anlama törenlerinde bazı okullarda öğrencilerin devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı önünde secde eder pozisyonda görüntüleri kamuoyuna yansımış ve ilgili okul idarecileri hakkında Milli Eğitim Bakanlığınca soruşturma açıldığı basına yansımış bulunmaktadır.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak inancımızın emri gereği insanların sadece yaratıcımız olan yüce Allah'a secde etmesi gerektiğini hatırlatır, cahiliye dönemi özentili tören düzenleyen okul idarecileri hakkında gereğinin yapılması için Milli Eğitim Bakanlığını göreve davet ediyoruz

MAZLUMDER Kayseri Şb. Bşk.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2019-11-15