İSTANBUL SALDIRISI TERÖRLE DİZ ÇÖKTÜRME SİYASETİDİR

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de hukuku ve insan hayatını yok sayan egemen güçlerin terörle diz çöktürme siyaseti devam diyor.

Temmuz 2015’ten bu yana Suruç, Ankara, İstanbul’da yapılan saldırılardan sonra yine İstanbul’da yapılan katliam görünümlü bombalı terör saldırılarında onlarca insanımız hayatını kaybetti, onlarca insanımızda yaralandı.

28 Haziran akşamı İstanbul Atatürk hava alanı girişinde 3 DAİŞ canlı bomba militanının önce silahlarla ateş açıp ardından kendilerini patlatmaları sonucu 41 vatandaşımız hayatını kaybetti, 70’e yakın vatandaşımızda yaralandı. Militanlarda saldırıda hayatlarını kaybettiler.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak! Bir süreden bu yana gergin olan Türkiye- Rusya ve Türkiye –İsrail ilişkilerinin düzeltilmeye çalışıldığı, Filistin ve Suriye’de akan kanın durması için bir umut ışığının ortaya çıktığı, Müslüman dünyasının mübarek Ramazan ayında yapılan onlarca insanımızın evine ateş düşüren ve terörle hukuku ve insan haklarını ortadan kaldırmayı amaçlayan bu acımasız saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına başsağlığı diliyor bu menfur saldırıların bir daha yaşanmaması için vatandaşlarımızı ve güvenlik güçlerini daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-06-30