KAYSERİ ŞUBE: FIRSATÇI SİYONİST KAN İÇMEYE DEVAM EDİYOR

FIRSATÇI SİYONİST KAN İÇMEYE DEVAM EDİYOR

İki ayı aşkın bir süredir ayaklanmaların devam ettiği Libya, Tunus, Mısır, Yemen, Bahreyn ve Suriye'de kan akmaya devam ediyor.

Bu ülkelerden Tunus ve Mısırda sular durulup halkın iradesine uygun reform çalışmaları başlamışken, Yemen ve Suriye'de despot yönetimlerin sert müdahalesi ile her gün onlarca sivil katledilirken, Libya'da durum dayanılmaz hale geldi.

Önce ABD. , Fransa ve İngiltere ile Kanadanın öncülüğündeki Birleşmiş Milletlerin, daha sonra Natonun acımasız bombardımanı sonucu büyük bir iç çatışmanın yaşandığı Libya'da kan gövdeyi götürüp, muhalifler ve Kaddafi yönetimi arasında uluslar arası çabalara rağmen bir türlü anlaşma sağlanamayıp, kardeşkanı akmaya devam ederken, Orta doğuda çıbanbaşı İsrail bu acı olayları fırsat bilmiş olacak ki hemen Gazze'ye saldırıya geçti.

Havadan ve Karadan yapılan acımasız İsrail saldırılarında 3 gün içinde 12 masum Gazzeli hayatını kaybetti. Yüzden fazla yaralı var. Hava ve kara bombardımanları ile bombalanan şehir ve köylerde elektrik, su ve ulaşım zarar gördü. Sağlık hizmetleri ve gıda ihtiyacı hat safhaya ulaştı. 2008 in sonu ile 2009 un başlarındaki dökme kurşun operasyonlarında olduğu gibi analar ağladı, babaların yüreği yandı.

Ne yazık ki! İsrail'in hamisi Batı ülkeleri ve çoğunluğu gafil idarecilerce yönetilen İslam dünyası, bölgedeki ayaklanmalarla uğraşmaktan fırsatçı ve zalim israile karşı tavır alıp zulme dur demeye bile yanaşamadı.

MAZLUMDER olarak; gözü dönmüş İsrail'in dünyanın gözü önünde yaptığı insanlık dışı saldırıları ve katliamlarını şiddetle kınıyor, başta halkı Müslüman ülkeler olmak üzere, İslam dünyasını, Birleşmiş Milletleri ve İnsan Hakları Örgütlerini, bir yandan Orta doğuda akan kardeşkanının durdurulması, diğer yandan fırsatçı İsrail'in Gazze'de akıttığı masum kanının durdurulması için göreve davet ediyor, kardeş katliamlarında hayatını kaybedenlere, diğer taraftan İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Gazzeli masumlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve Gazze halkına da başsağlığı diliyoruz.

MAZLUMDER Kayseri

Şube Başkan Yrd.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2011-04-11
Adres: Cumhuriyet Mh. Sakar Sk. No:21 Kızıklı Apt. Sivil Toplum Kuruluşları Mrkz. kat:4 Melikgazi / KAYSERİ