KAYSERİ ŞUBE: ONURUMUZA SAHİP ÇIKALIM

ONURUMUZA SAHİP ÇIKALIM

Değerli Basın mensupları, kıymetli Kayseri halkı;

İnananlar olarak; Mescid-i Aksa'yı Siyonist İsrail zulmüne karşı savunan Filistinli Müslümanlara destek olmak, güç katmak için bugün burada başta İsrail olmak üzere tüm Dünyaya sesleniyoruz. "MESCİD-i AKSA SAHİPSİZ DEĞİLDİR "

Bizler için çok mübarek bir mekân olan Mescid-i Aksa yıllardır Siyonist İsrail işgalcileri tarafından işgal altında. İsrail'in bilinen maksadı 1967 yılından beri aşama-aşama gerçekleştirmek istediği ırkçı tutumu nedeniyle Kudüs de Müslüman varlığını istemiyor. Müslüman Filistinlilere saldırıyor, sürekli savaş çıkarıyorlar. Müslümanların evlerini Osmanlı tapuları olmasına rağmen kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıp yerlerine Yahudi yerleşimcilere bina inşa ediyorlar. Daha yetmezmiş gibi Dünyada 1,5 milyar Müslüman ın kutsal mekânlarından olan Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine kendi mabetlerini yapmak istiyorlar.

Katil İsrail Filistini, Mescid-i Aksa'yı sahipsiz mi zannediyor. Elbette orada kutsal mekânımızı canları pahasına, şehit olmak aşkına, cansiperane koruyan Filistinli Müslüman kardeşlerimize moral desteği ve Siyonist İsrail in yetkili kurullarca uyarılmalarını sağlamak için bizler meydanlara çıkıp haykıracağız, ta ki bu ihlaller son bulana kadar.

Siyonist İsrail ve fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa'nın yakınında açtıkları El-Harap Sinagogunu faaliyete geçirmelerinden sonra Süleyman Mabedi inşasına hız verdiler. Birleşmiş Milletlerin ve diğer kurumların uyarmalarına rağmen pervasızca isteklerini uygulamaya devam ediyorlar. Dünyadaki 1,5 milyar Müslüman'ın haykırma zamanı gelmedi mi? Onurumuz olan Mescid-i Aksa'ya sahip çıkma zamanı gelmedi mi?

MAZLUMDER olarak; Mescid-i Aksa'yı canları pahasına savunan başta Kudüs deki İslami hareketin lideri Şeyh Raed SALAH ve mücahit arkadaşlarına yüklendikleri kutsal görevde başarı, şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyor. Biz inananlar olarak ruhlarımızla, bedenlerimizle yanlarında olduğumuzu buradan bir kez daha haykırıyoruz. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere diğer tüm etkili kurumları bu zulmü durdurmak için baskı oluşturmaya davet ediyoruz.

Mescid-i Aksa bizim onurumuzdur.

Asla sahipsiz değildir.

Katılımlarınızdan dolayı Basınımıza ve değerli Kayseri halkına saygılar sunarım.

Mustafa DELİCE

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkan Yardımcısı