KAYSERİ ŞUBE: SURİYEDE İŞLENEN CİNAYETLERE SEYİRCİ KALMAYALIM

SURİYEDE İŞLENEN CİNAYETLERE SEYİRCİ KALMAYALIM

14 Haziran 2011 Salı günü saat 12.00 de Cumhuriyet Meydanı meydan park girişinde MAZLUMDER Kayseri Şubesi tarafından açılan "Suriye'de yaşanan vahşet" konulu fotoğraf sergisi Kayseri halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

19 Haziran 2011 Pazar günü akşam 19.00 a kadar açık kalacak olan "Suriye'de yaşanan vahşet" konulu fotoğraf sergisine gösterilen yoğun ilginin sonucunda günde 3000 civarında kişinin izlediği ölçümlenmiş, bu sayının daha da artması noktasında fotoğraf sergisini görmeyen Kayserideki vatandaşlarımızı sabah saat 09.00, akşam 19.30 saatleri arasında sergiyi görmeleri için davet ediyoruz.

MAZLUMDER olarak diyoruz ki! Tüm dünyanın gözü önünde işlenen insanlığa karşı suç ve alçakça işlenen cinayetlere seyirci ve duyarsız kalmayı bir insanlık ayıbı sayıyor, bu cinayetlerin durdurulması için Türkiye ve Dünyanın akil insanlarını, Sivil Toplum Kuruluşları ve teşkilatları göreve davet ediyoruz.

Mustafa DELİCE

MAZLUMDER Kayseri