Kayseri Şubesi: DUALARIMIZ GAZZE İÇİN

DUALARIMIZ GAZZE İÇİN

2009 yılının sonlarına yaklaşmış bulunuyoruz. 27 Aralık 2008 tarihinden bu yanan 1 yıllık bir zaman geçti. Bundan 1 yıl önce katil İsrai'in kan kusan silahları masum Gazze halkı üzerine kan kusmaya başlamıştı.

22 gün süren ve Gazze'de taş-taş üstünde bırakmayıp devam eden saldırılarda 1500 müslüman şehit edilmiş, 5000 kadar yaralı ve binlerce insan evsiz ve barksız bırakılmıştı.

Gazze saldırılarının üstünden geçen 1 yıllık zaman içinde bu masum insanlara uygulanan acımasız ambargo devam etti. Gazze'yi yeniden inşa etmek için bir çok yardım kuruluşu ,Devletler ve erdemli insanlar devreye girmesine rağmen ,İsrail ve Mısır'ın bu masum insanlara uyguladığı ambargoyu kaldırmak ne yazık ki mümkün olmadı.

Gazze halkı aç. Gazze halkı giyeceksiz, içeceksiz. Gazze halkı evsiz, barksız ve sağlık hizmetlerinden yeterince yararlanamıyor. Dünyanın gözü önünde bir halk yok edilmekle karşı karşıya.

Gazze'ye uygulanan ambargoyu kırmak ve toplanan yardımları Gazze'ye ulaştırmak için İngiltere'den başlayan ve Fransa, İtalya ,Yunanistan üzerinden Türkiye'ye gelen barış ve yardım konvoyu Türkiye'den yapılan büyük katılımları da yanına alarak; Suriye, Ürdün üzerinden Mısır'a ulaştı ve bu gün Gazze'ye girmenin yollarını arıyorlar.

Bizler Gazze şehitlerini anmak, masum Gazze halkının yanında olduğumuzu Dünyaya haykırmak , Gazze sınırlarını zorlayan ve taşıdıkları yardımları sahibi olan Gazze halkına ulaştırmak isteyen ,Gazze ye yardım konvoyundaki fedakar ve yiğit kardeşlerimize destek ve dua için buradayız.

Gazze şehitlerine selam olsun.

Onurlu Gazze halkına selam olsun.

Gazze'ye yardım konvoyunda bulunup haftalardır yollarda olan Gazze ye girmek için insanüstü çabalar harcayan yardım konvoyundaki kardeşlerimize selam olsun.

Allahın rahmeti ve bereketi tüm mazlumların ve onlara sahip çıkmasını bilen yiğit ve erdemli insanların üzerine olsun.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Adına

MAZLUMDER ŞUBE BAŞKANI