Kayseri Şubesi: MESCİDİ AKSA YARDIM BEKLİYOR.

MESCİDİ AKSA YARDIM BEKLİYOR.

MESCİ-Dİ AKSA'yı gördüm düşümde

Götür Müslüman'a selam diyordu.

Dayanamıyorum bu ayrılığa

Kucaklasın beni İslam diyordu

Müslümanların ilk kıblesi MESCİ-Dİ AKSA! 1948'den beri devam eden İsrail işgali altındaki peygamberler diyarı Kudüs deki MESCİ-Dİ AKSA, bizlerden yardım bekliyor.

Filistin halkını 60 yıldır işgal altında tutup; on binlercesini katleden, yüz binlercesini sürgüne gönderip yaban ellerde mülteci haline getiren, son Gazze katliamında binlerce Müslüman'ı katledip, binlercesini yaralayan ve evsiz barksız bırakan insanlık düşmanı, katliam sahibi İsrail, yaptıklarına doymamış olmalı ki! Kudüs'deki Müslümanların kutsal beldesi ilk kıblesi MESCİ-Dİ AKSA'yı işgale başladı, MESCİ-Dİ AKSA daki harem-ü şerife zorla girerek, kirli postalları ile kutsal mabedi kirletip Müslümanlara ve İslam'a hakaret eden işgalci Yahudi askerleri Müslümanların sabrını zorlamaya devam ediyor. Kudüs ve MESCİ-Dİ AKSA bu gün kendine sahip çıkacak Selahattin Eyyubileri, yiğit Müslümanları bekliyor.

Çiğnenen ırzımızı korumak, kanlı işgale dur demek için buradayız ve Kayseri meydanından sesleniyoruz.

Diyoruz ki! ''MESCİ-Dİ AKSA bizim namusumuzdur onu asla çiğnetmeyiz''.

Buradan sesleniyoruz.''israil ile Türkiye arasındaki tüm silah antlaşmaları feshedilsin; Kayseri deki tank modernizasyonunda görevli İsrail teknisyenleri sınır dışı edilsin; Filistin'e kan kusturan İsrail uçaklarının Konya semalarındaki eğitimine son verilip uçaklar sınır dışı edilsin. Ayrıca İslam konferansı teşkilatı hemen toplanıp israil ile olan ekonomik, siyası, savunma ve diğer ilişkilere son verilme kararı alsın. Gazze'ye uygulanan ambargonun kaldırılması ve sınırın açılması için Mısıra baskı yapılsın''.

Böylece hem MESCİ-Dİ AKSA daki kanlı ve kirli işgale son verilmesi, hem de Gazze halkının çektiği sıkıntıların sona erdirilmesi sağlansın.

Gönüllü Kültür Teşekkülleri adına

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2009-10-09