KAYSERİ ŞUBESİ'NDEN KERMES

MAZLUMDER'İN MAĞDUR VE MAZLUM ÖĞRENCİLER İÇİN KERMES AÇILIŞI

MAZLUMDER Kayseri Şubesi 11 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 12.00 de Hastane Caddesi eski kalp hastanesi yanı 15/B de mağdur ve mazlum öğrenciler yararına bir gıda kermesi düzenledi.

Kermesin açılışı, Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Mikail YILDIZ hocanın Kuran tilavetiyle başladı. Devamında MAZLUMDER Şube Başkanı Dr. Atalay ŞAHİN; Kermesin açılış sebebini ve MAZLUMDER'i kısaca anlattıktan sonra tüm katılımcılara teşekkür ederek sözü dua için Mikail YILDIZ hocaya bıraktı. Duanın ardından açılışı yapmak üzere Kayserinin dernekçilikte duayen olarak saygı duyduğumuz Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Şube Başkan Yardımcısı Burhan KARAMUSTAFAOĞLU'nun; mağdur ve mazlum öğrenciler için uzanan ellere güç vermesi dileklerinde bulunup kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi.

Ayrıca MAZLUMDER Şube Başkan Yardımcısı Ahmet TAŞ; 11-17 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak Kermesimize tüm Kayseri halkımızın destek vermesini bekliyoruz diyerek konuşmasını tamamladı.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi

Basın Bürosu