KAYSERİ'DEN VAN'A MERHAMET KÖPRÜSÜ KURULDU

Pazartesi günü Veren el derneğinin bölgeye gönderdiği tır la çadır, battaniye, kuru gıda, katalitik soba, giysi, çocuk maması ve hasta bezi ile içme suyundan oluşan yardımlara ek olarak Develi ve Yahyalı dan da bir tır malzeme deprem bölgesine aktarılmış olup aynı kurumun kurduğu aşevi de depremzedelere sıcak yemek dağıtmaya devam ederken aynı derneğin Ağrı dan yola çıkan bir tır su yardımı da bölgeye ulaştı.

Veren el derneğinin devam eden yardımlarına paralel olarak yardım eli derneği kayseri temsilciği de ihtiyaç maddelerinden oluşan bir tır malzemeyi bugün deprem bölgesine gönderecek olup Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği ile Enderun Vakfı da kendilerine gelen deprem yardımlarını yardım kuruluşları kanalıyla deprem bölgesine ulaştırdılar.

İHH Kayseri insani yardım Derneği de daha önce gönderdiği bir tır yardım malzemesi ve 6 kişilik inceleme ekiminin ardından ikinci bir tırla bölgeye yardım ulaştırmanın hazırlığını bitirdiklerini dile getirdiler.

Veren el derneğinde deprem yardımlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Gönüllü Kültür Kuruluşları üyeleri Platform temsilcisi Ahmet TAŞ başkanlığında bir inceleme heyetini Cuma günü deprem bölgesine göndererek yardımların dağıtımını yerinde inceleyip izlenimlerini Kayseri kamuoyu ile paylaşmayı kararlaştırdılar.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Bşk. Yrd.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü

Müracaat Telefonları

Veren el derneği 232 10 46

İHH insani yardım derneği 223 33 22