MAZLUMDER Kayseri Şubesi'nden İftar Programı

İftar programında MAZLUMDER'in Faaliyetlerini tanıtan sinevizyon gösterimin ardından Şube başkan yardımcısı Mustafa DELİCE katılımcılara teşekkür ederek ibadetlerinin kabul olmasını diledi.

MAZLUMDER Şube başkanı ve Kayseri Gönüllü Kültür teşekkülleri sözcüsü Ahmet TAŞ programda yaptığı konuşmada, kuruluştan bu güne MAZLUMDER'in amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Bu güne kadar yurt içinde olduğu, kadar yurt dışında meydana gelen insan hakları ihlallerin ve zulümlerin sona ermesi için MAZLUMDER'in üzerine düşen görevi yapmanın bilinci ile hareket ettiğini , Türkiyede'ki dini hürriyetlere baskı, düşünce hürriyetine baskı kötü muamele etnik ayrımcılık ve eğitim hakkının gasp edilmesi uygulamalarına karşı fedakarca mücadele etmenin yanında, yurt dışında Bosna,Çeçenistan,ırak;Afganistan,Karabağ,Cezayir,Filistin ve Doğu Türkistandaki zulüm ve insan hakları ihlallerin sona ermesi için de diğer kurumlar ile birlikte başarılı bir mücadele gösterdiğini, göstermeye devam edeceğini söyledi.

MAZLUMDER dostlarının yoğun bir katılım ile iftar sofralarını şenlendirmesin den memnun kaldıklarını bildiren Taş bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada dostların desteğini yanlarında görmek istediklerini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

Sadi Özmen hocanın güzel sesi ile okuduğu kuran-ı kerim ve yaptığı anlamlı duanın ardından katılımcılar verilen iftardan ve bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek yöneticilere teşekkür ettiler.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2009-08-26