MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİNE ANLAMLI ZİYARET

Ziyaret sırasında Gazze deki saldırılar ve katliamların sona erdirilmesi için yapılan çalışmalardan dolayı MAZLUMDER Kayseri Şube adına Şube Başkanı Ahmet TAŞ'a bir plaket sunan öğretmen ve öğrenciler 23 gün süren kanlı saldırılarda katliamın sona erdirilmesi için yapılan çalışmalar (Gıyabi cenaze namazları.Basın açıklamaları, yardım kampanyaları,İsrail ürünlerini Boykot kampanyası mazlumlarla dayanışma gecesi ,18 Ocak ta Ankara sıhhiye meydanında yapılan Büyük mitinge 25 otobüsle kayserinden destek) için teşekkür ve takdirlerini ilettiler. İnsanlık adına yaşanılır daha güzel bir dünya adına gösterilen gayretler için Kayseri şubesini plaketle ödüllendirdiklerini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şube başkanı Ahmet TAŞ; bu anlamlı ziyaret için Gazipaşa ilköğretim okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ettiğini, bu tip ziyaretlerin kendilerine insanlık adına daha fazla çalışma ve insanlığa daha fazla hizmet etme enerjisi verdiğini, MAZLUMDER Kayseri Şubesi adına bu anlamlı ödülü almaktan kıvanç duyduğunu bildirdi. Ayrıca Gazi Paşa ilköğretim okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin Gazze ye insani yardım amaçlı kampanyaya değerli katkıları ve duyarlılıklarından dolayı da teşekkür etti.

MAZLUMDER Kayseri Şube

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2009-01-22