PKK ‘NIN SALDIRILARI MİLLİ İRADEYE VE İNSANLIĞADIR

15 Temmuz 2016 günü ülkemizde Millet İradesine karşı yapılan İnsanımızın darbecilerin silahlarına göğsünü siper etmesi ile akamete uğrayan kanlı darbe teşebbüsünün ardından eli kanlı PKK saldırıları hız kazandı.

Kendilerince öz yönetim ilan ederek binlerce insanın Ölümüne sebep olan PKK’nın şehirlerdeki saldırıları azalınca kırsal alanlarda bombalı tuzaklarla katliam amaçlı saldırıları hız kazandı.

Daha fazla insan öldürmeye yönelik sansasyonel eylemlerine hız veren PKK militanları Van, Elazığ ve Bitlis’te emniyet binalarına, karakollara ve operasyondan dönen Güvenlik güçlerine karşı onlarca ton Bomba yüklenmiş araçları patlatarak yaptığı saldırılarda onlarca Güvenlik mensubu ve Sivil vatandaşı katletti Yüzlerce insanında yaralanmasına sebep oldu. Analar ağladı, eşler dul, çocuklar yetim kaldı.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak! Milli iradeye ve İnsanlığa karşı yapılan silahsız ve savunmasız insanların hayatına kasteden insanlık dışı bu saldırıları Şiddetle kınıyor saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yararlılara acil şifalar diliyoruz. İnsanlık dışı bu saldırıların ve katliamların son bulması için Güvenlik güçlerini caydırıcı tedbirler almaya İnsanlarımızı saldırılara karşı daha duyarlı ve uyanık olmaya davet ediyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-08-30