YARGI KARARLARI KAMU VİCDANINI YOK SAYAMAZ

Ülkemiz de son 6 ayda Yargı kararlarında da gariplikler yaşanmaya devam ediyor. Aylar önceden Genelkurmay Başkanlığında hazırlanan ve taraf gazetesinin AK partiyi ve Fethullah Gülen cemaatini bitirme planı olarak gündeme taşımış olduğu, altında Deniz Kurmay Albay Dursun ÇİÇEK'in imzası bulunan Milli İradeye darbe planı ile ilgili soruşturmada darbe planı ile ilgili belgedeki imzanın Dursun ÇİÇEK'E ait olduğu Adli Tıp kararı ile tespit edilmesine, imza sahibi Dursun ÇİÇEK 4 ay sonra yeniden tutuklanmasına rağmen serbest bırakıldı.

Milli İradeyi ve Demokratik rejimi ortadan kaldırmaya teşebbüs ve bu amaçla örgüt kurmak, mevcut Anayasaya göre suç olmasına ve bu fiili işleyenlerin yargılanarak Millet önünde hesap vermesi gerekmesine rağmen, suçu Adli Tıp raporu ile sabit hale gelen Dursun ÇİÇEK ve örgüt arkadaşları hakkında tahliye kararı verilmesi Millet vicdanını ve Kamuoyunu derinden yaraladığı gibi darbe heveslilerinin de cesaretlerini artıran bir karardır.

Ülkemiz de 27 Mayıs 1960 darbesi, 12 mart 1971 muhtırası, 12 eylül 1980 darbesi ve 28 şubat 1997 post modern darbe dönemlerinde Milli iradeye haksızca darbe ve müdahaleler yapıldı. Bu darbe dönemleri insanımızın ve ülkemizin her konuda büyük zararlar görmesine sebep oldu. Acılar ve gözyaşları hala devam ediyor.

MAZLUMDER olarak darbe heveslilerinin hala var olduğu günümüzde, ilgili mahkemenin Albay Dursun ÇİÇEK' le ilgili insan haklarını ve Millet vicdanını rencide eden bu kararını asla kabul etmeyeceğimizi ilan ediyor ve Bu gibi olumsuzlukların ortadan kaldırılması için gerekli hukuki düzenlemeleri yapmak üzere T.B.M.M yi göreve davet ediyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2009-11-23